Alić najbolji u Sloveniji

Miting u Slovenskoj Bistrici

Alić najbolji u Sloveniji

Najbolji bh. atletičar Hamza Alić osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle na uvodnom takmičenju Međunarodne lige za Veliku nagradu Slovenske Bistrice.

Alić (30), član AK Zenica, slavio je sa hicem od 20.07 metara što je za samo jedan centimetar slabija dužina od njegovog najboljeg rezultata sezone kada je osvojio prvo mjesto na mitingu u Baru.

Dobar nastup naših atletičara zaokružili su Senaid Hasić, osvojivši drugo mjesto u trci na 3.000 m, sa vremenom 8:51,03, te sprinter Nedim Čović, koji je bio treći na 100 m (10,81 s.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.