Amel Tuka uz rekord sezone treći u Ostravi

Odlična trka našeg atletičara

Amel Tuka uz rekord sezone treći u Ostravi

Naš najbolji atletičar Amel Tuka je učestvovao u svojoj omiljenoj disciplini, 800 metara, na mitingu "Golden Spike" u Ostravi.

Tuka je ostvario odlično treće mjesto uz svoj najbolji rezultat sezone, 1:44.51.

"Konačno onaj moj pravi osjećaj u trci!!! Zato uvijek treba vjerovati u ono što radite,k čak i poslije 'lošijih rezultata' ostati uspravan jer sve se dešava sa razlogom... Hvala mojoj porodici koja uvijek vjeruje u mene i mojim vjernim navijačima koji mi daju dodatnu motivaciju da budem što bolji", oglasio se nakon trke Tuka na zvaničnom FB profilu.

Prvo mjesto u trci na 800 metara u Ostravi uzeo je Jake Wightman sa najboljim rezultatom karijere, 1:44.18. Drugi je bio Šveđanin Andras Kramer koji je postavio vrijeme 1:44.47.

Promo

Top Komentari

OR7
bravo kralju,samo naprijed,.....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi