Atletičarke bez učinka na MI

Atletičarke bez učinka na MI

Bh. sportisti i sportistkinje nastavili su sa ispodprosječnm rezultatima na Mediteranskim igrama u Pescari. Jučer je održano takmičenje u atletici gdje je Gorana Cvijetić na utrci od 100 metara i 400 metara sa preponama osvojila 7. mjesto u grupi, Horozović Jasna je odustala u utrci na 400 metara sa preponama.

Danas nastupa naša džudistkinja Dejana Komljenović u kategoriji do 48 kilogrma i atletičar Rosić Darko u utrci na 1500 metara.

Sutra su takmičenja u bicklizmu gdje nastupaju Žigić Albedin, Karić Vedad i Kovač Mile, atletičari Hamza Alić i Mešić Kemal, a u kategoriji do 66 kilograma džudista Franjo Zadro.

U subotu 03. jula nastupa džudista Amel Mekić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.