Beograd domaćin EP u atletici 2017. godine

Glavni grad Srbije dobio domaćinstvo

Beograd domaćin EP u atletici 2017. godine

    Domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine biće grad Beograd.    

Delegacija Atletskog saveza Srbije prezentovala je danas u Frankfurtu čelnicima Evropske atletske federacije svoj program za domaćinstvo prvenstva nakon čega je pala odluka da Beograd bude domaćin.

Srbija je u konkurenciji za domaćinstvo uspjela pobijediti Tursku i Poljsku i dobila je većinu glasova Evropskog odbora. 

"Ugovor je već potpisan sa Evropskom atletikom od predsjednika Atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića i generalnog direktora evropske atletike Christiana Milza kao i predsjednika evropske atletike Hansjorga Vurza". 

"Ovo će biti najveće organizovano takmičenje u istoriji sprske atletike i čast nam je što će upravo Beograd biti domaćin ovog velikog događaja. Pripreme za Evropski šampionat u dvorani počeće već od ponedeljka", izjavio je generalni sekretar ASS Slobodan Branković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.