Bh. reprezentativci doputovali u Pariz

Evropsko dvoransko prvenstvo

Bh. reprezentativci doputovali u Pariz

O. Lekić

Atletska reprezentacija BiH koja će nastupiti na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Parizu, stigla je sinoć u glavni grad Francuske i održala prvi trening pod rukovodstvom selektora i vođe tima Kade Delić-Selimović i trenera Mehmeda Skendera.

BiH će u Parizu od 4. do 6. marta u dvorani Bercy predstavljati Hamza Alić (kugla), Ilija Cvijetić (60m), Adnan Malkić (60m pr), Gorana Cvijetić (60m pr) i Jasna Horozić (400m).

Zahvaljujući nedavno potpisanom ugovoru o saradnji između Francuske atletske federacije i Atletskog saveza BiH, bh. atletičari su dobili priliku da na takmičenje doputuju nekoliko dana ranije i  vrijeme do nastupa iskoriste za trening u puno boljim uslovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.