BiH sa 23 takmičara
U subotu Balkanijada u krosu

Prvenstvo Balkana u krosu

BiH sa 23 takmičara

Na 54. prvenstvu Balkana u krosu, koje će se u subotu 14. marta održati u Beogradu (Surčinu) nastupiće i bh. atletičari (23 člana).

Učestvovaće 10 balkanskih zemalja članica ABAF (Asocijacija balkanskih atletskih federacija), a prema procjenama stručnog štaba najviše šansi za visok plasman u pojedinačnoj konkurenciji imaju Lucija Kimani i Senaid Hasić.

Seletkori Nebojša Matijevića i Kada Delić-Selimović odlučili su se za sljedeće takmičare: Selmu Zrnić, Jovanu Purković, Indiru Đulović, Desanku Ćiro (juniorke), Milana Stanivukovića, Jasmina Štitkovca, Osmana Junuzovića, Asima Višću (juniori), Vildanu Gavranović, Draženku Gavrić, Biljanu Marković, Jasminu Delić (mlađe seniorke), Srđana Samardžića, Muhameda Fisovića, Snježana Obradovića, Aldina Čička (mlađe seniore), Luciju Kimani, Biljanu Cvijanović, Svjetlanu Popović, Dejanu Samardžiju (seniorke), Darija Bjeljarevića, Senaida Hasića i Igora Mitrovića (seniore).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.