Blanka Vlašić: Spremna sam za novi početak

Blanka Vlašić: Spremna sam za novi početak

O. Lekić

Hrvatska skakačica u vis Blanka Vlašić izjavila je novinarima kako su joj nakon nedavne operacije motivi za takmičenje jači nego ikad te jedva čeka da se što prije oporavi.

"Ovom pauzom koja je uslijedila zbog operacije dobila sam u smislu motiva koji su se probudili jače nego ikad i spremna sam za novi početak", rekla je Blanka.

Ona je istaknula kako je još uvijek muče bolovi koji su posljedica operacije.

"U ovom trenutku razmišljam kako ću se što prije vratiti, razmišljam o prvom skoku i takmičenju nakon operacije, te o svemu što moram napraviti kako bi se pripremila za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu ovog ljeta", kazala je Blanka koja je artroskopski zahvat na skočnom zglobu i kosti pete lijevog odraznog stopala obavila 31. januara ove godine Gotheborgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.