Bolt: Niko nema šanse protiv mene

Očekuje rušenje rekorda na Olimpijskim igrama u Londonu

Bolt: Niko nema šanse protiv mene

A. Haznadarević

Svjetski rekorder i najbrži čovjek svijeta, Usain Bolt smatra da su blijede predstave iza njega, te da će u Londonu na Olimpijskim igrama pokazati ono najbolje.

Predstavnik Jamajke koji trenutno drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara, smatra da bi mogao ići i znatno bolje od onih 9,58 postignutih u Berlinu prije tri godine, te ga blijeda izdanja u posljednjem periodu ni malo ne brinu.

"Ako budem trčao onako kako očekujem od sebe, nema razloga da i u Londonu ne oborim i neki svjetski rekord. Nadam se da ću trčati 9,4", smatra najbrži čovjek današnjice te poručuje svim konkurentima:

"Uz dužno poštovanje prema svima, niko nema šanse protiv mene u Londonu", samouvjeren je Bolt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.