Bolt: Sa fudbalom počinjem u 2018. godini

Nakon što je rekao 'zbogom' atletici

Bolt: Sa fudbalom počinjem u 2018. godini

Jedan od najvećih, ako ne i najveći sprinter svih vremena Usain Bolt ozbiljan je u namjeri da započne fudbalsku karijeru. 

Budući da je veliki zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu, Bolt ne odustaje od toga da uskoči u kopačke i najavio je da će 2018. godine započeti fudbalsku karijeru. Navodno je već dobio nekoliko konkretnih ponuda.

"Veoma bih volio da igram fudbal sada kada sam se penzionisao u atletici. Već sam govorio o toj želji i mnogo klubova se javilo. Nažalost, imao sam neugodnu povredu zadnje lože u augustu i od tada nisam mogao da treniram. Ali biću spreman da igram u 2018. godini", rekao je Bolt za stranicu FIFA-e. 

Klub koji angažuje Bolta će sasvim sigurno dobiti dobru marketinšku priču i globalni publicitet. Ne treba uopće govoriti kako bi se prodavali dresovi sa Boltovim imenom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi