Bolt: Uživao sam u svemu, ali sada je kraj

Najbrži čovjek na svijetu o karijeri

Bolt: Uživao sam u svemu, ali sada je kraj

D. Vejo

Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt, polako ali sigurno kroji planove za penzionerske dane.

Povlačenje iz aktivnog bavljenja sportom, Bolt je najavio nakon Svjetskog prvenstva u Londonu, koje se održava u osmom mjesecu tekuće godine, a koje će mu ujedno biti i posljednje u karijeri.

Bliži se kraj jedne od najvećih sportskih karijera ikad, koja završava štafetom 4x100 metara, 12. avgusta.

O istoj, Jamajčanin ističe da ima samo lijepe uspomene, dok će kako kaže, one ružne stvari ostaviti po strani dok ne padnu u zaborav.

"Bila je to velika karijera. Zaista, uživao sam u svemu, a nadam se da je i publika. Bilo je mnogo uspona i padova, situacija u kojima sam uživao i u kojima nisam. Mnogo je bilo sreće i tuge, radosti i bola. Uradio sam sve što sam želio, sada je kraj i to je to", poručio je Usain Bolt.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi