Coca-Cola partner sarajevskog polumaratona

Coca-Cola partner sarajevskog polumaratona

Danas je u Sarajevu potpisan ugovor o saradnji između Coca-Cole Hellenic BiH i Udruženja "Marathon Sarajevo". Ugovor su potpisali generalni direktor Coca-Cole  Mircea Draja i Erol Mujanović, direktor Udruženja "Marathon" Sarajevo.

Na ovaj način kompanija Coca-Cola Hellenic BiH postaje partner "Sarajevo Olimpija polumaratona", trke duga 21.1 km koja će biti održana 27. septembra  u Sarajevu, povodom obilježavanja Svjetskog dana bez automobila.

Ovom prilikom Sarajevo će posjetiti nekoliko stotina gostiju, a u samoj trci učestvovat će oko 400 trkača iz preko 20 stranih zemalja.

Registracija je u toku, a sve informacije vezane sa ovu veliku sportsku manifestaciju možete naći i na web stranici Udruženja "Marathon" Sarajevo www.sarajevomarathon.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.