Društvene mreže "podivljale" zbog ove slike: Jedva su punoljetni....

Etiopljani u centru pažnje

Društvene mreže "podivljale" zbog ove slike: Jedva su punoljetni....

E. Škorić

U danskom gradu Aarhusu održano je Svjetsko omladinsko prvenstvo prošlog vikenda.

U subotu je održana trka za atletičare do 20 godina, a fotografija na kojoj se nalaze dvojica "mladih" etiopijskih atletičara kao kuga se širi internetskim sajtovima.

Dinkalem Ayele i Getnet Yetwale su navodno obojica rođeni u decembru 2000. godine, mada se na izgled čini kao da su u najmanju ruku desetak godina stariji.

Ovo nije prvi put da sportisti iz Etiopije postanu hit zbog svog izgleda. Prošle godine je Etiopljanka Girmawit Gerbzihair bila brončana na U-20 Svjetskom prvenstvu, ali zbog svog fizičkog izgleda mnogi su ostali u šoku.

Inače, ona je rođena 21. novembra 2001. godine...

Top Komentari

RASanticeva
Jednom nogom u grobu haha
2 0
Chupy
Nije kod svakog s kurca meda, kao kod nas! Kod nas do 30-te godine dijete na sisi bude kod matere i na kurcu kod oca! Ovi momci su tereta prebacili preko sebe ko luka u Hamburgu do 15-te godine.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi