Dvije pobjede Kemala Mešića u Americi

Mešić u dobroj formi

Dvije pobjede Kemala Mešića u Americi

Adnan Beganović

Najbolji bosanskohercegovački atletičar - bacač kugle Kemal Mešić zabilježio je dvije pobjede na međunarodnim atletskim mitinzima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na mitingu u Gainesvilleu na Floridi Mešić je slavio hicem 19,76 m, dok je na takmičenju na Alabami pobijedio rezultatom 19.28 m.

Ovim rezultatima 26-godišnji član AK Sarajevo, koji se nalazi na studijima u SAD,  pokazao je odličnu formu pred nastupe na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu (od 22. do 24. februara) i Evropskom dvoranskom prvesntvu u Geteborgu (od 28. februara do 3. marta).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.