Hamza Alić i ostatak ekipe danas stižu u domovinu

Organizovan doček na sarajevskom aerodromu

Hamza Alić i ostatak ekipe danas stižu u domovinu

A. Haznadarević

Bosanskohercegovački atletičar Hamza Alić, koji je osvojio srebrenu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u švedskom Geteborgu, u kasnim popodnevnim satima će se vratiti u domovinu.

Dolazak bh. ekipe na čelu sa Alićem, najavljen je za 17 sati i 30 minuta, a na sarajevskom aerodromu će biti upriličen svečani doček, a očekuje se i veliki broj građana koji će tako pozdraviti uspješnog predstavanika Bosne i Hercegovine.

 

Inače, Hamza Alić je baš na Dan nezavisnosti 1. marta ostvario najbolji rezultat u posljeratnoj historiji bh. atketike, bacivši kuglu 20.34 m, a nakon toga je sa još dva ispravna hica potvrdio svoj uspješni nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.