Isinbajeva najavila povratak

Isinbajeva najavila povratak

O. Lekić

Svjetska rekorderka i zlatna olimpijka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva vratit će se na atletska borilišta u februaru naredne godine.

PodSjetimo, Isinbajeva je u aprilu ove godine odlučila uzeti odmor, no izgleda da joj je veoma brzo dosadio, pa će se tako u februaru 2011. na Pole Vault Starsu u Donetsku ponovo vratiti "kraljici sportova".

"Dosadio mi je odmor i normalan način života. Dok sam se takmičila svaki dan sam znala šta me očekuje, dok sam se ovih mjeseci budila s pitanjem šta ću danas raditi. Mislila sam da propuštam normalan život jedne žene, no sada shvatam da je život koji sam prije vodila mnogo uzbudljiviji", rekla je Isinbajeva i dodala:

"Ponovo se vraćam na atletska borilišta u februaru naredne godine. Nakon toga slijedi Evropsko prvenstvo, a zatim ću odlučiti šta i kako dalje. Najvažniji cilj i dalje ostaje Olimpijske igre u Londonu, a karijeru ću završiti na Svjetskom prvenstvu u Moskvi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.