Isinbajeva: Ne želim da se penzionišem sa bronzom

Najavila nastup u Rio de Janeiru

Isinbajeva: Ne želim da se penzionišem sa bronzom

A. Haznadarević

Ruska šampionka Jelena Isinbajeva nije prema planu uspjela da osvoji zlatnu medalju, a zatim se penzioniše, te je odlučila da ipak odgodi završetak karijere, do sljedećih Igara.

Olimpijska i svjetska šampionka u skoku motkom zbog povrede mišića  nije mogla dovoljno da trenira za londonske Olimpijske igre zbog čega je ovaj put osvojila bronzu.
 
"Moj plan je bio da osvojim zlato u Londonu i penzionišem se. Ali ne želim da se penzionišem sa bronzom", rekla je Isinbajeva, prenosi AP.

"Zbog toga sada razmišljam o Rio de Janeiru.  Možda ću tamo osvojiti zlato i onda se povući", rekla je tridesetogodišnja rekorderka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.