Ivana Brkljačić propušta sezonu

Ivana Brkljačić propušta sezonu

Adnan Beganović

Hrvatska bacačica kladiva Ivana Brkljačić zbog povrede leđa primorana je propustiti sezonu, a treninzima će se vratiti tek u jesen. 

Hrvatska rekorderka u bacanju kladiva, Ivana Brkljačić, zbog povrede leđa propustila je zimsku sezonu, a sada je primorana to uraditi i sa cijelom ovom sezonom.

"Trebala sam ići na operaciju, ali sam radije odlučila da diskuserniju liječim terapijom i alternativnom medicinom. Svakog vikenda idem na specijalne terapije u Poreč. Vjerujem da ću se treninzima vratiti negdje na jesen", rekla je Ivana Brkljačić hrvatskim medijima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.