Još uvijek vjerujete u "nemamo uslova" izgovore?

Mlada Filipinka osvojila tri zlata, a nema ni tenisice

Još uvijek vjerujete u "nemamo uslova" izgovore?

E. Škorić

Rhea Bullos (11) je najbolji primjer da za postizanje vrhunskih rezultate nije potrebno imati novac i najkvalitetniju opremu.

Često čujemo kako sportisti ne uspijevaju da ostvare ciljeve jer nemaju adekvatne uslove, najbolje terene za treniranje, skupe sponzore i slično, ali 11-godišnja djevojčica sa Filipina pokazala je da se sve može ako ste dovoljno odlučni i imate dovoljnu želju da uspijete.

Osvojila je tri zlatna odličja iako je trčala praktično bosa, sa zavojem na nogama, na kojem je bio iscrtan logo Nike.

Ova motivirajuća gesta joj je pomogla da slavi u trkama na 400, 800 i 1500 metara.

Njena upornost se isplatila, budući da je Nike odlučio da joj pokloni nekoliko pari novih tenisica u kojima će imati priliku da nastavi da ostvaruje dobre rezultate i da postane vrhunska atletičarka.

Top Komentari

Medo-Brundo
Svaka cast!
6 1
Rajvosa2019
Slazem se , sve je moguce- ja sam 90-tih u poderanim patikama trcao po vodu 100metara 8,99 sek. Ni Bolt mi nije mogao odbiti pera , haber Krezo stopo vrijeme
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi