Poznata sportašica i dalje nevina: Ima 40 i milione u banci, muškarcima je odbojna radi jedne stvari

Priznanje koje joj je promijenilo život

Poznata sportašica i dalje nevina: Ima 40 i milione u banci, muškarcima je odbojna radi jedne stvari

A. Čaušević

Iako je tri puta nastupila na Olimpijskim igrama, Amerikanka Lolo Jones tvrdila je da joj je bilo teže održati apstinenciju od vođenja ljubavi nego trenirati za značajne nastupe.

Ova 40-godišnja američka sportašica koja se bavi dvojnim sportovima takmičila se i na Ljetnim i na Zimskim olimpijskim igrama kao trkačica s preponama i kao bob.

Ali vjeruje da je njezina predanost očuvanju sebe za brak bila najteža stvar koju je učinila u životu.

Jones je još 2013. rekao HBO-ovom Bryantu Gumbelu da je ostati nevin prije braka "teže nego trenirati za Olimpijske igre".

A zatim, sedam godina kasnije, također je otkrila komičaru Kevinu Hartu da je očuvanje nevinosti prije braka također izazvalo pustoš u njezinom ljubavnom životu.

Oglasi

"To je bila pogreška (otkrivajući da je djevica)", rekla je Hartu u njegovom podcastu 'Cold as Balls'.

"To je ubilo sve moje spojeve nakon toga. Kao da nisam ni imala priliku. Prije sam barem imala priliku!"

"Prije bih razmišljala kada je dobro vrijeme da to kažem dečku. Da pričekam dok malo ne vidi moj karakter ili da mu kažem sve odjednom."

"Imam višu razinu intenziteta jer se nemogu oslobodit pritiska. Svi me znaju kao nekog ko je pod stresom."

Oglasi

Međutim, usprkos tome, Jones se još uvijek pridržava odluke te je i dalje odlučila da bude nevina do prve bračne noći.

Ranije je Amerikanka tvrdila da joj je uvijek želja bila da osnuje porodicu, ona je u augustu 2022. godine otkrila da je počela zamrzavati jajne stanice.

"Ako znate da želite zasnovati porodicu, ali jednostavno to sada ne možete učiniti, možda zbog karijere ili nemate muža, razmislite o tome da zamrznete svoje jajne stanice", poručila je ona.

Jones, čije se bogatstvo procjenjuje na oko dva miliona dolara se na Olimpijskim igrama se takmičila u disciplinama 100 metara s preponama te u bobu.

Top Komentari

nakopitam
Respekt!
5 0
user1646074464
Javi se meni da pravimo Muju Jonesa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi