Mesud Pezer oborio rekord mitinga u Stockholmu

Sjajan nastup našeg bacača kugle

Mesud Pezer oborio rekord mitinga u Stockholmu

D. Kurbegović

Povodom velikog jubileja atletskog kluba Sparvaganes koji ove godine slavi 100 godina postojanja, danas je održan "European Indoor Meeting" Grand Prix serije u Stockholmu, glavnom gradu Švedske.

U disciplini bacanja kugle nastupio je i Mesud Pezer, čiji je hitac od 20,57m bio dovoljan da pobjedi na ovom takmičenju. Naš najbolji bacač kugle s današnjom hicem postavio novi rekord ovog mitinga.

„Radujem se ovoj pobjedi koja mi je ujedno treća u nizu na početku ove sezone. Ovo će mi biti vjetar u leđa da još jače treniram i da budem još spremniji u nastavku takmičarske sezone“, riječi su našeg atletičara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi