Nakon osvajanja zlata, noć prespavao u metrou

Njemački bacač diska

Nakon osvajanja zlata, noć prespavao u metrou

A. Haznadarević

Osvajaču zlatne medalje u bacanju diska, Nijemcu Robertu Hartingu prisjelo je slavlje nakon postignutog velikog dostignuća.

Dok je slavio jedan od svojih najvećih uspjeha u karijeri, Hartingu je ukradena oprema zajedno sa akreditacijom, bez koje se nije mogao vratiti nazad u Olimpijsko selo.

Dvometraš težak 126 kilograma, je na sve načine pokušao objasniti čuvarima da je on takmičar kojem je ukradena akreditacija, te da ga puste a apartman, što su rigorozni zaštitari odbili i ostavili očajnog prvaka ispred ulaza.

"Lopov me pokrao dok sam se družio s navijačima. Da mi ga je samo dohvatiti, utopio bih ga u Temzi", napisao je njemački gorostas na svom Twitter profilu, koji je noć proveo presjedajući iz vagona u vagon u londonskom metrou, te je kako kaže, uspio odspavati nešto više od sat vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije