)
Otkazane skakačke i bacačke discipline

Otkazane skakačke i bacačke discipline

Prvenstvo BiH na 10.000 m na stazi i u hodanju, u organizaciji Atletskog kluba Bosna, bit će održano u subotu 9. aprila u 11 sati na Olimpijskom stadionu ''Asim Ferhatović  Hase'' u Sarajevu.

Kalendarom Atletskog saveza BiH za ovaj vikend su bile planirane dvije atletske manifestacije, međutim zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa Komisija za takmičenja ASBiH otkazala je Ekipno prvenstvo BiH u bacačkim i skakačkim disciplinama, koje je trebalo biti održano u nedjelju 10. aprila u Zenici, saopćeno je iz AS BiH.

Komisija je također odlučila da se zbog nastupa bh. selekcije dječaka i djevojčica na Svjetskim dječijim igrama, koje će biti održane 23. aprila u Ankari, zamijene termini održavanja Prvenstva za mlađe kategorije, pa će se Prvenstvo BiH za dječake i djevojčice održati u subotu 16. aprila u Sarajevu, dok će Prvenstva BiH za cicibane/ke i pionire/ke biti održano u subotu 23. aprila također u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.