Paragvajski olimpijac se sada crveni: Kako da izmijenim ovu tetovažu?

Poletio pred rudu

Paragvajski olimpijac se sada crveni: Kako da izmijenim ovu tetovažu?

Paragvajski atletičar Derlys Ayala sada se može samo crveniti zbog tetovaže koju je prerano uradio.

On se obratio pratiteljima na društvenim mrežama zbog zaista zanimljivog problema. Naime, na desnom listu od nedavno ima tgetovažu 'Tokyo 2020' te je očigledno da će to sada morati pormijeniti.

Tetovažu je napravio prije nego što su Olimpijske igre otkazane za ljeto 2021. godine i sada je zaista u vrlo zanimljivom problemu. Ipak, niko mu nije kriv jer je letio pred rudu.

Inače, on je u Tokyju trebao nastupiti u disciplini maraton, a nastup je izborio tako što je u Buenos Airesu u septembru prošle godine završio na 5. poziciji. Ovaj 30-godišnjak je već jednom nastupio na Olimpijadi i to prije četiri godine u Riju. Tada je završio na 136. poziciji.

Ayala će imati godinu i pol dana da se spremi za drugu Olimpijadu u svojoj karijeri, ali i isto toliko vremena da promijeni tetovažu.

"Može li mi neko pomoći da stavim 2021. godinu?", napisao je Ayala na Instagramu uz fotografiju tetovaže.

Jedan od njegovih 13,300 pratilaca je dao prijedlog: 'Tokyo 2020+1'. Ipak, jasno je da Paragvajcu više nije do šale i da će ovih dana morati posjetiti majstora za tetovaže.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Lendo tebi je mozak pred rudom već duži vremenski period...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi