Pezer treći na mitingu u Njemačkoj

Još jedan zapažen nastup

Pezer treći na mitingu u Njemačkoj

U njemačkom gradu Ulm danas je održan međunarodni atletski miting na kojem je učestvovao naš najbolji bacač kugle Mesud Pezer.

Najbolji hitac Pezera danas je završio na daljini od 20,90 m što je bilo dovoljno da Mesud zauzme treće mjesto na ovom veoma respektabilnom mitingu. Prvo mjesto je zauzeo svjetski prvak sa Novog Zelanda, Tom Wals.

„Zadovoljan sam današnjim nastupom na ovom izuzetno jakom mitingu, sama činjenica da sam se takmičio sa svjetskim prvakom mi daje pravo da se radujem osvojenom trećem mjestu na ovom takmičenju", izjavio je Mesud Pezer.

Iza Pezera su, podsjetimo, sjajni rezultati. Ovog mjeseca je osvajao prva mjesta na atletskom prvenstvu Turske, te na mitingu u Švedskoj.

Top Komentari

GMOKokosh
Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi