Pistorius na sudu, policija odbacuje slučajnost

Puno špekulacija, čeka sa prava istina

Pistorius na sudu, policija odbacuje slučajnost

M. Maksimović

Najpoznatiji sportista sa invaliditetom, Oscar Pistorius, optužen je za ubistvo svoje djevojke Reeve Steenkamp.Nakon tragedije koja se dogodila u Oscarovoj kući, krenula je priča  kako se radi o nesretnom slučaju, što je policija odbacila.

Nezvanično, policajci su se pojavili u naselju Silverlakes, gdje je Oscar imao kuću i to zbog dojave o narušavanju reda i mira.Također, jedne lokalne novine su nakon ubistva objavile informaciju kako su čak i susjedi čuli buku dva sata prije nego što će manekenka stradati, međutim te navode policija nije potvrdila.

 

Načelnica policije u Silverlakesu Sarah Mcira je potvrdila kako je u kući Oscara Pistoriusa pronađena mrtva ženska osoba stara 30 godina, te da je pronađen i pištolj kalibra 9mm za kojeg se znalo da je u posjedu olimpijca. Oscar je noć proveo u pritvoru, već je stigao na sud u Pretoriji.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.