Pobijedio nakon što se bacio u cilj: "Vidio sam svoju majku i bacio joj se u zagrljaj"

Nevjerovatna pobjeda američkog atletičara

Pobijedio nakon što se bacio u cilj: "Vidio sam svoju majku i bacio joj se u zagrljaj"

E. Čaušević

Američki atletičar Infinite Tucker je hit na društvenim mrežama ovih dana nakon nevjerovatne pobjede u utrci na 400 metara s preponama.

Tucker je na utrci u Teksasu došao do pobjede na najnevjerovatniji način u historiji jer se nekoliko metara prije cilja bacio kao Supermen i uspio je osvojiti zlatnu medalju.

U samom finišu njegov timski kolega Robert Grant je bio brži od Tuckera, te se činilo da će on slaviti, a onda se desio "let" ovog atletičara do pobjede.

Tucker je nakon utrke izjavio da je presretan što je stigao do zlatne medalje, te je objašnjenjem zašto se tako bacio na kraju nasmijao američku javnost.

"Zatvorio sam oči nakon desete prepreke, otvorio sam ih i vidio sam svoju maku na cilju. Skočio sam jer sam htio da je zagrilim i to je sve", poručio je Tucker.

Ovakav poraz žestoko je naljutio njegovog timskog kolegu Granta koji pred kamerama nije htio da kaže ono što zaista misli o potez Tuckera.

"Kada bih rekao ono što mislim ovako javno trener Henry bi me sigurno izbacio iz ekipe", rekao je Grant nakon nevjerovatnog poraza.

Top Komentari

Fce
Glupi americki crnac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi