Registrujte se za sarajevsku utrku

Trkom u Evropu

Registrujte se za sarajevsku utrku

M. Skaka
Teme:

Povodom obilježavanja Dana Evrope u Sarajevu će biti organizovana 4 km duga trka pod nazivom "Trkom u Evropu", koja će se održati u subotu, 9. maja 2009. godine.

Start i cilj ove sportske manifestacije će biti na Trgu Bosne i Hercegovine, sa početkom u 11.00 sati, a trasa će prolaziti kroz Vilsonovo šetalište. Trasa trke je relativno kratka kako bi se omogućilo zainteresovanim učesnicima svih dobi i kategorija, da učestvuju u trci.

Dobitnici prvog, drugog i trećeg mjesta, i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, će dobiti prigodne nagrade u iznosu od  300, 200 i 100 KM. Svi učesnici koji završe trku će dobiti i posebne majice.

Za više informacija i da biste se registrovali za trku, posjetite  web stranicu NVO „Marathon“ Sarajevo: www.sarajevomarathon.ba.  Rok za registraciju je 01. maj 2009.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.