Ruski maratonac slavio u trci, ali izgubio obraz zauvijek zbog onoga što je napravio u finišu iste

Sramotan potez Rusa

Ruski maratonac slavio u trci, ali izgubio obraz zauvijek zbog onoga što je napravio u finišu iste

E. Škorić

Yuri Chechun pobijedio je u maratonu u Moskvi ispred Iskandera Yadgarova.

Kad je Chechun završavao trku, napravio je gestu koja je razbijesnila navijače. Okrenuo se i pretvarao se da pogledom traži drugoplasiranog Yadgarova, kako bi ga valjda dodatno ponizio.

„Možete osvojiti trku, ali izgubiti obraz", samo jedan je od komentara fanova koji su ostali razočarani ponašanjem pobjednika moskovskog maratona.

"Tokom trke Chechun se cijelo vrijeme trljao o mene, gazeći me po nogama. Kad sam pitao zašto to radi, pitao me je li me to živciralo. Kasnije sam shvatio da me samo htio naljutiti", rekao je Jadgarow nakon trčanja.

Društvene mreže preplavljenje su komentarima protiv Chechuna, koji je "dokazao da je slabić, bez obzira na sve" i da "takvi kao ti ne bi trebali imati pravo na bavljenje sportom".

Top Komentari

BaboBih
A da je Ibrahimovic bile bi pohvale kako je prekuco
3 0
Zoilomas
sta fali, inace nikad nebi napisali clanak o ovome
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi