Tuka: Sutra slijedi ono najteže, budite uz mene

Naš atletičar nakon plasmana u polufinale

Tuka: Sutra slijedi ono najteže, budite uz mene

Naš najbolji atletičar Amel Tuka danas se plasirao u polufinale Olimpijskih igara u Riju.

Tuka je završio kao drugoplasirani u prvoj grupi s vremnom 1.45.72, a pored njega dalje je prošlo još 23 takmičara u polufinale.

Tuka je bio jako zadovoljan nakon plasmana dalje.

"Trka je bila odlična, plasirao sam se u polufinale. Cilj mi je bio da budem među prva tri i da se plasiramm dalje. Imao sam stvarno jaku grupu i bio sam oprezan. Zadovoljan sam trkom jer je počela proilično rano i bilo je hlado. Prezadovolja sam. Sutra očekujem polufinale i najteži put. Vidjet ćemo šta će se desiti, ja ću dati sve od sebe kako bi se što bolje plasirao. Želio bih se zahvaliti svima koji mi pružate podršku. Budite uz nas bez obzira na rezultae, jer se mi borimo za BiH. Budite uz mene i sutra", rekao je Tuka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi