Upitan nastup Blanke Vlašić u Londonu

Upitan nastup Blanke Vlašić u Londonu

Trener najbolje hrvatske sportašice Blanke Vlašić, njezin otac Joško, danas je potvrdio kako su male šanse za Blankino sudjelovanje na Olimpijskim igrama ovog ljeta u Londonu.   

"Situacija nije sjajna, srce bi htjelo jedno, ali razum kaže drugo, te su male vjerojatnoće da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama. Nažalost, Blankin nastup u Londonu na OI je upitan, i to je činjenica, ali nije kraj svijeta", rekao je danas poslijepodne za Radio Split Joško Vlašić. 

 

On je dodao kako dokle god postoji "jedan promil" mogućnosti za Blankino sudjelovanje na Igrama u Londonu, oni neće odustati. 

 

"Zadnji nalazi pokazuju da je sve, odnosno zglob i ahilova tetiva, u redu, tako da se otvorio jedan prostor za nastavak njezine karijere, te vjerujem da će sve biti kao i ranije, na najvišem nivou, pa čak i bolje", kazao je Joško Vlašić. 

 

Blanka Vlašić je prije mjesec dana, zbog poteškoća sa ranom na nedavno operiranoj lijevoj skočnoj nozi, najavila mogućnost odustajanja od Olimpijskih igara u Londonu, ali da će konačnu odluku o tomu donijeti naknadno. Blanka je tada rekla da eventualni neodlazak na Olimpijske igre ne treba shvatiti tragično, te da ona ne želi nespremna sudjelovati na Igrama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.