Usain Bolt imao zanimljivu nezgodu

Sudario se sa plavušom

Usain Bolt imao zanimljivu nezgodu

A. Haznadarević

Na jučerašnjem mitingu Dijamantske lige, najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt ponovo je ostvario prvo mjesto, međutim utrku je obilježila jedna posve neobična nezgoda.

Usain Bolt je istrčao najbrže vrijeme mitinga sa vremenom 9,79, te je tako ponovo pokazao konkurenciji da je prvo mjesto na Olimpijskim igrama koje će se odigrati narednog mjeseca u Londonu rezervisano za njega.

Međutim nakon ulaska u cilj ispred Jamajčanina se pojavila plavokosa djevojka koja mu je trebala uručiti buket cvijeća, a svjetski rekorder na 100 i 200 metara je nije primijetio, te se sudario s njom.

Na svu sreću mlada Norvežanka je prošla bez poslijedica jer je poznati sprinter ipak uspio pridržati da ne padne, a osim buketa cvijeća koji je ostao kod nje, taj 'susret' sa najbržim čovjekom na svijetu, čiji je snimak obišao cijeli svijet će sasvim sigurno pamtiti do kraja života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.