Jednom faca, uvijek faca: Izgubio 10 miliona, a gdje se god pojavi magnet je za supermodele

Tražile su i fotografiju

Jednom faca, uvijek faca: Izgubio 10 miliona, a gdje se god pojavi magnet je za supermodele

Admin Čaušević

Iako je već neko vrijeme u penziji i dalje uživa u velikoj popularnosti i faca je gdje se god pojavi. Svjedoče tome i scene iz lože stadiona na Mastersu u Monte Carlu.

Usain Bolt je bio okružen kraljevskim supermodelima dok je gledao meč na Mastersu u Monte Carlu. Legenda atletice bila je na tribinama dok je Jan-Lennarda Struff na šljaci nadmudrio Caspera Ruuda.

Moglo se Jamajčaninu i oprostii što je skrenuo pogled s terena dok su zadivljujuće Izabel Goulart i Cindy Bruna sjedile iza njega.

Modeli su bili bez grudnjaka s Izabel u otkrivenom kožnom topu dok je Cindy nosila plavi broj s izrezima.

Izabel, 38, zaručena je za njemačkog vratara Kevina Trappa - i otkrila je nedavno da imaju seks pet puta sedmično, ali Trapp zabranjuje bilo kakvu akciju u krevetu ako ne pobijedi na terenu.

Cindy, 28, je od prošle godine u vezi sa NBA zvijezdom Sergeom Ibakom, a također je prijateljica s Lewisom Hamiltonom, Kylianom Mbappeom i Neymarom.

Oglasi

Bolt, koji je izgledao opušteno u majici kratkih rukava, kačketu i sunčanim naočalama, pokazao je i nevjerojatan zlatni sat.

Bolt u društvu kraljevskih supermodela na Mastersu u Monte Carlu

Poslije meča uslijedilo je i poziranje za fotografe, a u Boltu, Gulartu i Bruni se pridružila i poznata Italijanka Melissa Satta koja je u vezi sa teniserom Matteom Berrettinijem.

Osmerostruki olimpijski pobjednik (36) povukao se iz sprota 2019. kako bi se usredotočio na "posao".

Ali i dalje nalazi vremena za sport, redovno se takmiči na mečevima dobrotvorne organizacije Soccer Aid nakon što se okušao u fudbalu s Borussijom Dortmund i u Australiji.

Inače, Jamajčanin je nedavno bio žrtva masovne cyber pljačke kada je ostao bez desetak miliona dolara. Bio je to istinski šok za najbržeg čovjeka u historiji.

Podsjećanja radi, Bolt je još 2009. godine postavio rekord u utrci na 100 metara s vremenom 9.58. To vrijeme je i dalje nedostižno za sve. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi