Vlašić dobila zlatnu plaketu Ubiudr

Vlašić dobila zlatnu plaketu Ubiudr

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), u suradnji s drugim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, odlučila je da Veliku zlatnu plaketu UBIUDR za 2010. godinu dodjeli Blanki Vlašić.

U obrazloženju stoji da je riječ je o najboljoj atletičarki svijeta, koja je svojim uspješnim nastupima na najbolji način promovirala i Hrvatsku, državu za koju su mnogi dali i svoje živote.

"Na taj način ovoj skromnoj i velikoj sportašici jednostavno želimo kazati hvala u ime svih onih koji su na bilo koji način stvarali slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu. Vjerujemo da će Blankini uspjesi i uzorno ponašanje biti poticaj i ostalim hrvatskim sportašima da, ako ništa drugo, budu pravi i iskreni ambasadori naše države i da će se uvijek s ponosom boriti s hrvatskim grbom na srcu, baš kako to čini i hrvatska i svjetska kraljica atletike", stoji u odluci o dodjeli plakete koju je potpisao predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) Mladen Pavković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.