Nestvarna scena: Brutalno napadnut neposredno pred trku, zaštitio oko i postao šampion
Foto - Screenshot

Lude scene

Nestvarna scena: Brutalno napadnut neposredno pred trku, zaštitio oko i postao šampion

M. Šljivak

Nevjerovatna situacija desila se na atletskom prvenstvu Francuske održanom u Caenu.

Wilfried Happio je postao je šampion u trci na 400 metara s preponama, iako je nekoliko minuta pred trku brutalno napadnut na ulici.

Nepoznati čovjek prišao je francuskom atletičaru dok se ovaj pripremao za nastup. Trenirao je neposredno pokraj stadiona, a zatim se desio napad u kojem je Happio zadobio povredu oka.

"Prišao mu je čovjek i pitao je je li on Wilfried Happio. Kada je rekao da jeste, uslijedio je udarac u glavu", rekao je trener Oliver Valleys.

Valleys je uspio uhvatiti čovjeka koji je napao atletičara. Wilfried je osjetio kako mu s okom nešto nije u redu, ali nije bilo govora da ne učestvuje u trci.

Stavio je oblog i zavoj preko oka, prekrio ga je znojnicom te je na kraju pobijedio u trci.

"Ne želim previše pričati o napadu. Postoje ljudi koji su zaduženi za to. Što se tiče trke, mnogo je teže trčati kada ne vidite na jedno oko. Osjećaj je dobar. Sretan sam što sam pobijedio", saopštio je Happio.

Happio je u ovoj trci slavio s vremenom 48:57.

Top Komentari

Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi