Allison: Ferrari i Fry su na pravom putu

Optimizam povratnika u Ferrari

Allison: Ferrari i Fry su na pravom putu

Nakon godina provedenih u Benettonu, Larrousseu, Ferrariju, Renaultu i Lotusu, James Allison se vraća u Ferrari. Vraća se u ekipu samo sa jednim ciljem a to je povratak na vrh.

Stigao je ljetos i tvrdi kako će svi napori Pata Frya naredne godine uroditi plodom.

" Mogu reći da sam imao sreće što sam se vratio u Ferrari u pravom trenutku, kada su aktuelni svi projekti. To znači da sam mogao da iznesem mišljenje o svim problemima i zato vjerujem da smo na pravom putu. Još je puno posla pred nama, ali mogu reći da je Pat Fry odradio puno toga. Ono što je sigurno jeste da su promjene velike i da će ekipa trebati određeno vrijeme da uhvate pravu formu, zato će prvi dio naredne sezone biti za većinu težak" tvrdi Allison.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.