Alonso i Massa odali počast Simoncelliju

Dolazak na stazu Sepang budi emocije

Alonso i Massa odali počast Simoncelliju

M. Maksimović

Dolaskom u Sepang vozači i članovi F1 ekipa su odlučili odati počast Marcu Simoncelliju, koji je tragično priminuo na ovoj stazi u oktobru prošle godine.

Većina vozača se zaustavila na krivini broj 11, gdje se dogodila teška nesreća.

''Svaki dolazak na ovu stazu od danas pa nadalje  neće biti isti jer ćemo se uvijek sjećati Marca. Njegov smrt naš je šokirala, to niko nije mogao očekivati. Svi članovi ekipe Ferrarija, svi Talijani koje vole motosport, zauvijek će se sjećati Marca. On će uvijek biti naš heroj'' rekao je Fernando Alonso čija je ekipa u znak sjećanja na svom pitwallu istakla natpis ''Sic - Zauvijek sa nama''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.