Alonsov menadžer razgovarao sa Hornerom i Markom

Sve se glasnije špekuliše

Alonsov menadžer razgovarao sa Hornerom i Markom

M. Maksimović

Menadžer Fernanda Alonsa, Luis Garcia Abad je priznao kako je proteklih dana razgovarao sa ljudima u Red Bullu, o slobodnom mjestu drugog vozača.

U početku se govorilo o tome kako je Abad razgovarao sa Christianom Hornerom o razvoju Carlos Sainz Juniora, koji je nedavno vozio na testiranjima u Silverstoneu. Abad je odlučno demantirao kako nije bilo priče o mlađem Sainzu

" To su besmislice. Zašto bih ja razgovarao o Sanzu koji je već duže vremena u razvojnom programu mladih vozača u Red Bullu" kaže Abad. Dr Helmut Marko također nije potvrdio o čemu se pričalo, samo je slikovito objasnio

"Ne mogu se sjetiti da li smo pričali o vinu ili Red Bullu. Mi nismo nikada bili pod pritiskom da uzmemo nekog vozača iz juniorske kategorije. Mi smo svjetski prvaci i to želimo i ostati" kaže Marko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.