Bio velika nada, pao na dopingu, pa nag završio u bazenu s pjevačicom, procurila i fotografija

Ovaj put su malo pretjerali

Bio velika nada, pao na dopingu, pa nag završio u bazenu s pjevačicom, procurila i fotografija

Endin Čaušević

Andrea Iannone koji je nekada bio zvijezda MotoGP-a vraća se na stazu nakon suspenzije koja je trajala četiri godine zbog pada na doping testiranju. Italijan je to "proslavio" provokativnim fotografijama s pjevačicom Elodie o kojoj bruje društvene mreže.

Iannone je svojevremeno bio velika nada MotoGP-a i mnogi su vjerovali da se ovaj Italija može upetljati u borbu koju su tada vodili Valentino Rossi i Marc Marquez, ali od toga nije bilo ništa.

Italijanski vozač je u MotoGP-u debitovao 2013. godine i proveo je šest godina na najvećoj sceni gdje je imao svojih uspona i padova, ali potencijal koji je imao nažalost nikada nije opravdao.

Krajem 2019. godine Iannone je dotakao dno nakon što je pao na doping testiranju, a ubrzo nakon toga ostao je bez ugovora i dobio je suspenziju od čak četiri godine koja je ove godine konačno istekla.

Iannone se ekspresno vratio na stazu nakon isteka suspenzije, ali teško je da ćemo ga više ikada gledati u MotoGP konkurenciji. Trenitno vozi za GoEleven u svjetskom šampionatu Superbike.

Povratak na stazu Iannone je proslavio fotografijama koje je objavila njegova djevojka, a inače poznata pjevačica Elodie s kojom je već godinama u ljubavnoj vezu

Iannone i Elodie su i ranije znali da iznenade javnost provokativnim fotografijama iz kreveta, ali ovaj put su baš pretjerali.

Oni su su nagi uživali u kupanju u bazenu, a Elodie je odlučila da napravi nekoliko fotografija iako niko od njih dvoje nije imao nikakav komad odjeće na sebi.

Svoje intimne dijelove tijela uspjeli su da sakriju, a popularna pjevačica fotografije je objavila na Instagramu. Iako su dobili preko pola miliona lajkova na kraju su se našli i na meti kritika javnosti jer su previše pokazali.

Elodie je inače 33-godišnja italijanska pjevačica i glumica koja je na Apeninima izuzetno popularna. Veliku popularnost ima i na društvenim mrežama gdje se ne libi od objavljivanja golišavih fotografija.

Nju na Instagramu prati 3.5 miliona ljudi, dok Iannone ima dva miliona pratitelja manje, ali njegove objave su dosta "blaže".

On fotografije i detalje iz privatnog života ne objavljuje na toj društvenoj mreži, te su objave većinom vezane za njegovu karijeru.

Što se tiče njegove djevojke Elodie objavio je tek jednu objavu posvećenu ovoj pjevačici, a to je uradio u maju prošle godine.

S druge strane Elodie je dosta aktivnija na Instagramu i često objavljuje fotografije na kojima je i Iannone. No, tako golišave fotografije niko nije očekivao da će baš javno da objavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.