Nesvakidašnja nesreća na auto-moto utrci u Kolumbiji: Novinarka preminula na licu mjesta

Jak vjetar napravio haos

Nesvakidašnja nesreća na auto-moto utrci u Kolumbiji: Novinarka preminula na licu mjesta

Samir Mlaćo

Nesvakidašnja teška nesreća dolazi sa auto-moto utrke iz Kolumbije. Naime, mediji u toj zemlji prenosi da je tokom jedne utrke preminula novinarka Luz Piedad Eusse.

Prema informacijama koja dolaze, ona je bila u pratnji kćerkica koje imaju šest i osam godina, a navodno je i jedna od njih  povrijeđena.

Luz Piedad je preminula da je veliki ekran pao na nju i njene kćerkice i nije joj bilo spasa. Nesreća je zaista apsurdna, a sve se desilo zbog jakog naleta vjetra.

Ekran se srušio u VIP loži, a povrijeđeno je još pet osoba, dok je novinarka izvukla deblji kraj i svi su u šoku. Na društvenim mrežama pojavio se i sam video, čuju se stotine gledalaca koji su svi vidjeli i bili u šoku.

Buka je bila jaka, a mnogi su uspjeli iz lože brzo reagovati i spasiti se, ali ne i sama novinarka. Mediji u Kolumbiji navode da je ona bila veliki obožavalac auto moto sporta, te da je bila viđena gotovo svim utrkama

Tako je bilo i ovaj put, ali velika nesreća donijela je najteži mogući trenutak za njenu porodicu. Za sada nema informacija o stanju povrijeđenih, no vjeruje se da će se svi spasiti, te uspješno oporaviti.

Nesreća na auto moto utrkama i nisu baš novost. Vrlo često se dešavaju i one sa najgorim mogućim ishodom, no ovakvo nešto se ne pamti. Svi su mislili da imaju sigurnost u VIP loži, ali iznenadni jaki vjetar je sve iznenadio.

Treba istaći da je sve pratila i jaka kiša, a svi prisutni bili su u šoku. Svjesni su odmah bili da će se novinar teško spasiti i na kraju je tako i bilo.

Utrka je odmah i prekinuta i jasno je da nikome nije bilo do iste. Svi su u nevjerici promatrali dešavanja, što se možete vidjeti i na snimcima koji se pojavljuju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi