Bernie Ecclestone hvali stazu u Austinu

Austin spreman za debi u Formuli 1

Bernie Ecclestone hvali stazu u Austinu

Bernie Ecclestone je pohvalio novu stazu u Americi gdje će se ovog vikenda voziti utrka koja će SAD vratiti u kalendar Formule 1.

Staza izgrađena u Austinu je prouzrokovala značajan trošak i otvoreno su je pohvalili mnogi članovi kompanija zaduženih za promociju ovog najluksuznijeg cirkusa na svijetu.

 

Govoreći za britanske medije, Ecclestone je naglasio da je i on jedan od tih koji su u potpunosti impresionirani, te da nije mogao tražiti više.

 

" Sve što smo zahtijevali je ispunjeno i to je nevjerovatno. Odrađen je super posao, nisam mogao tražiti ništa bolje. Apsolutno je fantastično", bile su riječi Ecclestonea.

 

" Svi se čine zadovoljnim, iako sam čuo žaljenja na račun vremenskih uslova, koji nisu onakvi kako je očekivano. Osim toga, sve je u redu.

 

" SAD ne može bez Formule 1, kao što Formula 1 ne može bez SAD-a, dobro je da smo ovdje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.