BIHAMK nagradio AMK Extrasport

Nagrada cazinskom klubu

BIHAMK nagradio AMK Extrasport

AMK Extrasport iz Cazina osvojio je protekli vikend nagradu koju dodjeljuje BIHAMK za najuspješnijeg organizatora auto trke za 2008. godinu, a time je dobio i povjerenje za organizaciju brdske trke "Cazin 2009".

Biće to ponovo međunarodna brdska trka, koja će se pored bosansko-hercegovačkog bodovati i za nekoliko međunarodnih šampionata.

Jedino je došlo do promjene termina, pa će trka, koja je do sada bila u prvom vikendu avgusta, biti održana zadnjeg vikenda u julu.
Podsjećanja radi, na brdskoj trci ''Cazin 2008'' gostovao je evropski prvak, Peter Jurena iz Slovačke, sa svojim Micubisi-Lancerom i uvjerljivo osvojio prvo mjesto sa prosjekom brzine, u dvije vožnje, od nevjerovatnih 95 km/h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.