Tragična smrt sjajnog vozača: Stao je da natoči gorivo, a zatim je zvijer skočila na njega

Smrt Bobbyja Easta

Tragična smrt sjajnog vozača: Stao je da natoči gorivo, a zatim je zvijer skočila na njega

M. Šljivak

Vozač NASCAR-a, 37-godišnji Bobby East, ubijen je prije nekoliko dana na benzinskoj pumpi u Californiji.

Nesretni East stao je na benzinsku pumpu kako bi natočio gorivo u automobil. Došao je u verbalni sukob s muškarcem koji je se nalazi u blizini i uslijedio je zvjerski napad.

Bobby je izboden u grudi od strane čovjeka koji je potom identifikovan kao Trent William Millsap. Policija i Hitna pomoć brzo su reagovali, ali nažalost East je nedugo potom preminuo u lokalnoj bolnici.

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom. Ubrzo je i pronađen u svom stanu te je ubijen u pucnjavi s policijom.

Bobby Eeast je bio trostruki šampion USAC šampionata. Takmičio se i u NASCAR-u nekoliko godina i nažalost nije dočekao novu šansu.

Njegov život okončan je tragično i ubijen je bez ikakvog razloga dok je čekao da natoči gorivo za put.

Promo

Top Komentari

axel42
Joj naslova, ja mislio negdje na pumpi u nekoj vukoyebini skočio neki medvjed, vuk ili šta ja već znam na njeg. To su meni zvjeri!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi