Bottas: Spremni smo Australiju

Williams se vraća na stare staze...

Bottas: Spremni smo Australiju

Nakon završenih testiranja, mnogi su uz ekipu Mercedsa izdvojili i Williamsa kao glavnog favorita za dobar rezultat u Australiji. Naravno da ljubitelji Formule 1 moraju biti oduševljeni tom činjenicom jer rezultatski povratak velikana može biti samo plus.

Opet, ipak iza nas su testiranja, tek prvih nekoliko utrka nakon Australije će dati odgovor na pitanje
je li Williams spreman za dobar rezultat. Za sada optimizma ne nedostaje.

" Mislim da smo u potpunosti spremni za prvu utrku. Posljednji dan testiranja je bio dobar i šteta što smo doživjeli mehanički kvar. Ipak, sve je išlo po planu, nije bilo većih problema, pa smo mogli mirno raditi na setupu bolida. Prve slobodne treninge u Australiji moramo iskoristiti kako bi smo što bolja vremena postavili na super mekanim gumama " naglasio je vozač Williamsa Valtteri Bottas

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.