Bottasov nastup pod upitnikom

Zbog problema sa leđima

Bottasov nastup pod upitnikom

Nastup vozača Williamsa Valtterija Bottasa na Velikoj nagradi Australije je pod velikim uptinikom. Nakon završenih kvalifikacija Finac se požalio na bolove u leđima.

Ljudi iz Williamsa su Bottasa prvo prebacili u medicinski centar pa na kraju u lokalnu bolnicu gdje je zadržan na dodatnim ispitivanjima. Bottas je na kraju pušten iz bolnice ali nije siguran u nastup.

"Valtteri će se odmarati u hotelu, a doktori će dati svoje mišljenje par sati prije utrke. Odradio je određene preglede, nešto će proći i jutro prije utrke, pa ćemo vidjeti" izjavio je Rob Smedley. Podsjećamo, Bottas je zauzeo šesto mjesto na startnom gridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.