Boullier: Naučili smo važne lekcije iz prethodnih sezona

Smatra šef McLarena

Boullier: Naučili smo važne lekcije iz prethodnih sezona

E. Ganibegović

Šef McLarena Eric Boullier je u nedavnom razgovoru za medije rekao nekoliko zanimljivih stvari o stanju unutar njegove momčadi, koja posljednjih godina ne pruža sjajne rezultate.

"Poboljšali smo se tijekom prethodne sezone, međutim ova momčad može više. Jedno je sigurno kako su se najveće pozitivne promjene događale iza kulisa", rekao je Boullier.

"Poboljšali smo šasiju, posebno u drugom dijeli sezone, što je veoma bitno. Osim toga, stvari su se popravile kada je u pitanju pit stop, kao i organizacija ekipe. Uglavnom, naučili smo važne lekcije iz prethodnih sezona i vjerujem da će to sve doći na svoje."

"Uvijek treba raditi na napretku. Glavna bit je stvaranje pobjedničkog mentaliteta i na tome moja momčad naporno radi", dodao je šef McLarena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti