Brawn: Nico je puno bolji uz Lewisa

Sa Schumacherom očito nije funkcionisalo

Brawn: Nico je puno bolji uz Lewisa

M. Maksimović

Šef Mercedesa Ross Brawn po prvi put je otvoreno progovorio o odnosima koju su nekada vladali u ekipi Mercedesa o odnosno o "klimi" koja vlada danas.

U poređenju sa vremenom kada je Michael bio prvi vozač, Brawn kaže da je danas situaciju puno drugačija, bolja...

"Dolazak Hamiltona u Mercedes je bio prava stvar. Lewis se odlično uklopio, on i Nico Rosberg se dosta dobro slažu, čak je Nico puno zadovoljniji nego što je to bio ranijih godina.Gledajući u prošlost, mogu reći da je bilo loših trenutaka, kada su u tandemu vozili Michael i Nico. Stalno je bila prisutna dileme je li Michael ono što je nekad bio i koliko je Nico dobar vozač. Ja se nadam da su ljudi konačno shvatili koliko je Rosberg dobar vozač, bolji nego što su to mnogi mislili" zaključio je šef Mercedesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.