Brawn: Sve će znati u pravo vrijeme

Sve više ga povezuju sa Ferrarijem

Brawn: Sve će znati u pravo vrijeme

Sezona je završena i sada je sasvim izvjesno da će Ross Brawn napustiti ekipu Mercedesa. Još ranije se pojavila solucija po kojoj će Paddy Lowe zamijeniti Brawna u Mercedesu gdje su posljednjih mjesec dana pokušavali pronaći neku novu ulogu odnosno funkciju za iskusnog 58-Britanca.

Navodno Brawn nije želio prihvatiti niti jednu drugu osim one koju je do sada obavljao, a to je šef ekipe. U međuvremnu su se pojavile glasine kako Brawn iz Mercedesa ide u Ferrari, što on nije niti odbacio, niti demantovao.

" Idemo pričekati, vidjeti šta će se dogoditi. Sve će se saznati u pravo vrijeme, ali ono što je sigurno, naredna sezona će biti vrlo uzbudljiva. Zato moramo sačekati, vidjeti kako će se situacija razvijati" tvrdi Ross Brawn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti