Brazilac Nasr bi se mogao naći u Toro Rossu

Kao eventualna zamjena za Ricciarda

Brazilac Nasr bi se mogao naći u Toro Rossu

Naredne godine u Formuli 1 bi smo mogli imati još jednog mladog vozača. Kandidat za mjesto u Toro Rossu je mladi Felipe Nasr što je pomalo iznenađujuće s obzirom da je Red Bullov junior Antonio Felix da Costa pa skoro bio sigurna zamjena za Daniela Ricciarda, međutim Portugalac u posljednje vrijemene briljira u svojoj Renault 3.5 seriji.

Nasrove šanse bi mogle biti veće ukoliko bi njegov imenjak Massa napustio Formulu 1, jer navodno Bernie Ecclestone ne može zamisliti Formulu 1 bez vozača iz Brazila. Pored toga, Felipe Nasr u Toro Rosso sa sobom može dovesti sponzore kao što su Banco do Brasil i Sky Brasil, što svakako nije za odbaciti.Felipe Nasr trenutačno vozi za ekipu Carlina u GP2 seriji gdje je trenutačno drugi u ukupnom poretku, ali je bez pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.