Brown: Rubens nije bio dovoljno brz
Brown je vrlo brzo odgovorio Rubensu

Gazda odgovara svom vozaču

Brown: Rubens nije bio dovoljno brz

M. Maksimović

Nakon što je Rubens Barichello '' oprao'' svoju ekipu Brown GP, oglasio se naravno i prvo čovjek ove ekipe, Ross Brown. Brown je razgovarao sa novinarima tvrdeći da Rubens nije pobjedio na VN Njemačke iz jednostavnog razloga jer nije dovoljno brz.

- To je izjava jednog vozača koji je nakon utrke frustriran. Bez obzira na sve Rubens je u nedelju imao tek 11. vrijeme. U trci sa takvim vremenom ne može pobjediti bez obzira kakvu strategiju imate. To su činjenice. Opet nismo bili brzi, i to je obaj  problem koji moramo što prije riješiti jer možemo izgubiti prvenstvo tvrdi prvi čovjek Brown GP, Ross Brown.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.