Button: Ništa strašno, mučila nas je elektornika

McLaren prvi dan ostao u garaži

Button: Ništa strašno, mučila nas je elektornika

Jenson Button je trebao biti taj koji će provozati prve krugove u novom McLarenu na Jerezu. Ipak, to se nije dogodilo, McLaren se nije niti pojavio na stazi. Razlog, problemi tehničke prirode.

" Vidjeli ste i ostale ekipe su bile u problemima, tako da nismo puno toga izgubili. Uspjeli smo upaliti bolid, ali smo imali problema sa elektronikom. Zbog toga smo bili prisiljeni napraviti kompletne preglede sistema, pa smo izgubili puno vremena i nismo se našli na stazi. Mehaničare čeka dosta posla preko noći kako bi pripremili bolid i nadam se da ćemo drugog dana imati više uspjeha" istakao je Jenson Button.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.